Lichtexperts voor woning, kantoor en industrie

Kies de juiste verlichting
De juiste verlichting kiezen is belangrijk. Om je goed te voelen, om het jouw ogen aangenaam te maken en om productief te werken. Daarom helpen we u bij Electro REM met onze kennis over licht en verlichting. U krijgt bij ons professioneel advies voor de keuze van verlichting en de plaatsing van lampen. In uw woning, uw kantoor of uw industriële ruimte.

Goede verlichting moet je zien 
Electro REM onderscheidt zich door zijn klare kijk op verlichting. Onze lichtstudies en 3D-visualisaties tonen tot in het kleinste detail hoe goede verlichting het verschil maakt. Ervaar je dat graag met je eigen ogen? Kom naar onze showroom: geen klassieke toonzaal vol armaturen, wel een lichtstudio waar je het licht kan zien.

Plaatsing door vertrouwde installateurs 
Wilt u de plaatsing van verlichting in handen geven van Electro REM? We werken samen met door ons zorgvuldig geselecteerde installateurs. Daardoor geef je de opdracht meteen in deskundige handen en ben je zeker van een vlotte installatie en een mooie afwerking aan een concurrentiële prijs.

Eerlijke prijs voor iedereen
De prijsaanpak van Electro REM is anders én eerlijk. Wij streven naar marktconforme prijzen en een gezond prijsevenwicht voor alle betrokken partijen.

Wat we zoal doen voor onze klanten...

Bekijk hier onze referenties

Electro REM

Rietbroek 2 bus 2 - 2200 Herentals - t 014 21 50 63 - f 014 22 47 91
info@electrorem.be